TarracoWiki:Política de privadesa

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

Resum de les dades

Si només llegim els llocs web del projecte TarracoWiki, no es recull més informació que aquella que és recollida pels registres típics dels servidors de llocs web en general.

Si contribuïm al projecte editant continguts, a més de publicar totes les paraules públicament, quedarà enregistrat a l'historial de l'article qui ha estat l'editor (només el seu login). L'adreça de correu, què és opcional, només podrà ser consultada pels administradors de la TarracoWiki, tractant aquesta dada segons s'indica al següent apartat. No es registra cap altra dada personal de cap usuari.

Protecció de Dades Personals

D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades (LOPD) i la normativa que la desplega, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’inclouran en el fitxer Participació Ciutadana, el responsable del qual és l’Ajuntament de Tarragona, amb la finalitat de gestionar la Tarracowiki.

Conforme el que estableixen els articles 15 i 16 de la LOPD, us informem que podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al Registre General de l’Ajuntament de Tarragona, Rambla Nova 59 de Tarragona, CP 43001, o enviant un correu electrònic a tarracowiki@tarragona.cat.

Contrasenyes

Es prega a tots els usuaris que facin servir contrasenyes fortes i mai no les comparteixin. Ningú no exposarà al públic deliberadament la contrasenya d'un altre usuari, directa o indirectament.

Altres dades d'usuaris

Dades concretes d'edició dels usuaris, com l'hora en la que contribueixen i el nombre d'edicions que ells han realitzat són disponibles públicament mitjançant les llistes "de contribucions de l'usuari", i en formularis i quadres estadístics publicats per altres usuaris.

Supressió de comptes d'usuari

Una vegada creats, no es podran esborrar els comptes d'usuari. Pot ser possible canviar-ne el nom d'usuari, però això depèn de les polítiques que apliquem i d'algunes limitacions tècniques. No garantim que un nom es podrà canviar en tots els casos.