TarracoWiki:Perfils d'usuaris

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

A la TarracoWiki existeixen quatre perfils d’usuaris amb diferents permisos de funcionament:

  • Autor: Qualsevol usuari registrat a la TarracoWiki. Podrà crear i editar articles no protegits.
  • Coordinador: Representant d’una entitat, col·lectiu, o associació que es responsabilitza del manteniment i revisió dels seus articles i categories. Podrà crear, editar i protegir els seus articles, a més de les opcions del perfil bàsic anterior.
  • Experts: Usuari que s’encarregarà de revisar les entrades de la TarracoWiki per tal de certificar la validesa i la qualitat de la informació. Podrà crear, editar i revisar tots els articles de la TarracoWiki i marcar els articles que consideri oportuns per classificar-los a la categoria d'articles supervisats.
  • Administrador: S'encarreguen de gestionar tot el projecte TarracoWiki i prendre les decisions adequades per al seu correcte funcionament.

Contingut

Perfil per defecte

Recomanem a tothom la creació d'un compte propi per fer edicions al projecte. D'aquesta manera dispondrem de la nostra pròpia «Pàgina d'usuari» que ens permetrà afegir informació personal nostra i contactar amb altres usuaris. El perfil que adquirim llavors per defecte és el d'«autor». Com ja hem explicat aquest perfil ens permetrà utilitzar sense problemes i amb normalitat la TarracoWiki.

Com contactar amb altres usuaris

Disposem de diverses opcions en funció també del perfil. Trobarem una descripció més detallada als articles que expliquen cadascun dels perfils.

Altres autors

  • Tot usuari registrat disposa de la seva plana d'usuari (localitzada a [[Usuari:Nom d'usuari]]), on pot haver-hi la manera de contacte o, directament, hi podem deixar un missatge o una pregunta en la seva plana de discussió, sempre recordant-nos de signar el nostre text (amb el botó «Fitxer:Button_sig.png» o escrivint --~~~~) per a que l'usuari pugui respondre personalment en la nostra plana.
  • A la pàgina d'historial de qualsevol article hi podem enllaçar amb qualsevol dels usuaris que han fet contribucions.

Contactar amb algun administrador

Cal distingir quan hem de contactar amb un administrador. Consultem l'explicació de cadascun dels perfils per conèixer les normes de contacte i la feina que realitzen en concret els «Administradors» en la TarracoWiki. Fer les consultes adequades als usuaris apropiats estalvia temps. Allà hi trobarem totes les formes possibles de contacte.

Demanar la revisió d'un article

Aquesta tasca la realitzem els Experts. Consultem «com demanar la supervisió d'un article» si volem que es revisi el contingut d'un article concret.

Vegeu també