TarracoWiki:La Plaça

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

La Plaça de la TarracoWiki

Sobre qüestions específiques del funcionament de la Plaça, podeu fer la vostra consulta a la seva pàgina de discussió. Per a més consells de com participar-hi, llegiu «com participar a la Plaça».


Articles destacats

Inaugurem "La Plaça" de la TarracoWiki (ja tocava) proposant-vos que opineu del sistema que hem decidit per valorar els «Articles destacats». Hem pensat que la categoria d'articles supervisats no era suficient, ja que aquesta està més pensada per articles definitus. Per això s'ha decidit poder indicar amb la plantilla {{Destacat}}, quan un article rep l'atenció de la comunitat i mereix aquesta destinció. Llegiu l'enllaç (Articles destacats) amb l'explicació de com valorar i si us plau, aporteu els vostres comentaris en aquest fil si trobeu que s'han de fer modificacions. Gràcies per endavant.
--TarracoW 11:23, 21 jul 2010 (UTC)


Viquipèdia

Hola tarragonins i tarragonines.

Sóc en lluis_tgn de la Viquipèdia en català. Sóc usuari de la viquipèdia des de fa ja més de 1 any i mig. Tinc unes 3.500 edicions i sóc revertidor ràpid. Fa uns mesos el president de l'associació amical va parlar amb vosaltres. En primer lloc us volia felicitar de part meva i de part de la Viquipèdia per la gran feina feta ja que en pocs mesos heu fet més de 350 articles i una gran feina amb fitxers multimèdia. I a més heu motivat als estudiants d'ESO (com jo) a editar. També es una gran feina lloable.

Suposo que sabreu que la llicència que utilitzeu la 3.0 ens permet copiar els nostres articles mútuament, així doncs he creat aquesta plantilla [1] a la viquipèdia perquè els usuaris puguin referenciar correctament la vostra informació, així doncs avisar que la Viquipèdia incloura alguns dels vostres articles i/o parts. De part de la Viquipèdia em comprometo, almenys jo, a nombrar-vos en els articles redactats per vosaltres i intentar fer el mateix amb els altres editors. Us animo a fer el mateix amb els nostres articles i/o material multimèdia ja que no hi ha res millor que treballar en equip. Qualsevol dubte i/o pregunta la podeu deixar a la meva discussió, i sinó a la Taverna de la Viquipèdia.

Les més cordials salutacions.

--Lluis tgn 10:45, 8 ago 2010 (UTC)

Hola. Primer de tot, benvingut i gràcies per les vostres apreciacions. Us volia només demanar, ja que encara ens queda molta feina per endavant, que si trobeu que algun article de la Viquipèdia, entra dins de l'àmbit d'aquesta wiki, ho incorporeu també aquí, o si no teniu temps, aviseu-me a la meva pàgina de discussió. No som, com ja sabeu, tants usuaris com a la Viquipèdia, i una ajuda per part vostra ens aniria molt bé. Considereu-vos de ple també editor de la TarracoWiki. Salutacions.
Telecentres (disc. · contr.)

Wiki Loves Monuments

Hola tarragonins i tarragonines

S'ha engegat un engrescador projecte a la Wikipedia a nivell europeu sobre Monuments.

Us en faig cinc cèntims: Es tracta d'un projecte sorgit als Països Baixos l'any 2010 en el qual es creaven a Wikipedia les llistes de monuments catalogats pels governs i es posaven coordenades.

Un cop fet això durant 1 mes els participants es van dedicar a fer fotos i penjar-les al portal Wikimedia Commons.

Aquest any s'està duent a terme a nivell europeu.

A nivell espanyol la gran majoria de llistes de monuments no estan ni començades, el projecte el porta el chapter espanyol Wikimedia ES

Pàgina del projecte a es.wikipedia.org

A nivell dels Països Catalans (inclús les de l'Alguer i Catalunya Nord) les llistes estan al 99% a falta d'afegir quatre cosetes i el 63% de monuments ja tenen coordenades, el projecte el porta Amical Viquimèdia (que està maldant per esdevenir chapter) pàgina del projecte a ca.wikipedia.org

Dit això, ens agradaria trobar una resposta local a tot arreu del territori per això comptem amb petites wikis locals com vosaltres. Tenim la llista de Monuments del Tarragonès completa a falta de posar algunes coordenades.

Jo sé que teniu gran quantitat d'arxius multimèdia sobre Tarragona i voltants, així que seria tot un detall que d'alguna manera les poguérem penjar a commons entre les diferents parts.

Us invito a participar activament en el projecte. La fase de fotografiar monuments comença al setembre, ja que així entraran en un concurs europeu (l'any passat van repartir Ipads i penso que càmeres de fotos) i possiblement si trobem patrocinadors a nivell de Països Catalans.

Fotut el rollo de torn, si teniu algun dubte sobre el projecte estic a la vostra disposició i espero una resposta positiva per part vostra. --Lluis tgn 20:49, 6 maig 2011 (CEST)

PD:A Tarragona estic muntant un grupet per anar a fer fotos al setembre si voleu venir digueu-ho!

Hola Lluís tgn, disculpa per la tardança, a la biblioteca multimèdia de la TarracoWiki disposem de gran quantitat d'imatges, que es podrien aprofitar. Exactament que és el què voleu? Que les penjem a Commons? Ja ens diràs exactament el que necessites i estarem encantats de col·laborar. Salutacions.
Telecentres (disc. · contr.)
Hola, no et preocupis. Només disposeu d'arxius de Tarragona o també del Tarragonès? En tot cas comencem per les de Tarragona ciutat en falten del Pretori romà de la Plaça del Rei, Torre de la Móra, Torre del Mas de l'Heuret, Fortí de la Reina, Fortí de Sant Jordi, Torre del Mas de Cusidó, Torre del Mas de la Creu, Torre del Mas Pastoret. Aquests estan al municipi de Tarragona, per a més detalls consulteu la llista de tota la comarca [2].
lluis_tgn (disc. · contr.)

Canvi normativa alta d'usuaris i edició

Per motius recents on s'ha detectat un increment de l'spam en la creació d'usuaris, i per poder mantenir la qualitat dels continguts de la Tarracowiki, des d'avui serà necessari introduir un email vàlid per donar-se d'alta i fer edicions a la Tarracowiki. Qualsevol podrà seguir consultant la mateixa sense aquesta necessitat.

Aquesta adreça de correu mai serà pública d'acord amb la nostra Política de privadesa i es complirà en tot moment amb la normativa indicada a les Condicions generals.

Us agraïm una vegada més la vostra comprensió.

Per qualsevol consulta, tarracoW (disc. · contr.)