TarracoWiki:Actualitat/2011/octubre

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

setembre del 2011   |  novembre del 2011   · Hora: 10:53  | Data: 18/agost

octubre/2011

Divendres 7

TINET difon a la Xarxa els treballs de recerca dels estudiants tarragonins

El canal Biblioteca del web de TINET (http://biblioteca.tinet.cat), també conegut com a TINETbiblioteca, ha incorporat en el seu fons una nova col·lecció de llibres electrònics anomenada TARTREC, acrònim de Tarragona Treballs de Recerca. La nova col·lecció neix amb la voluntat d'anar agregant periòdicament treballs de recerca, elaborats per estudiants de les nostres comarques, que hagin centrat el seu estudi en algun aspecte relacionat amb la ciutat de Tarragona.

Aquesta prova pilot, que compta amb la col·laboració de la professora Anna Gispert (de l'IES Martí i Franquès de Tarragona), vol donar a conèixer a través de la Xarxa els treballs d'investigació que realitzen els seus alumnes. TINET hi col·labora adaptant els documents per a la seva lectura en dispositius electrònics (e-reader, tauletes tàctils...) i penjant-los en els seus servidors perquè estiguin a disposició de tothom.

Les obres es troben publicades al canal Biblioteca de TINET, agrupades dins la col·lecció TARTREC, i estan disponibles en format PDF i ePub, els estàndards més coneguts per a la publicació electrònica.

Segueix la resta de la notícia...


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)