TarracoWiki:Actualitat/2011/maig

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

abril del 2011   |  juny del 2011   · Hora: 10:39  | Data: 18/agost

maig/2011

Dimecres 25

Les grans empreses i els emprenedors d'Internet es citen per donar a llum noves idees

Les grans empreses del món digital es donen cita els pròxims dies 15 i 16 de juny a Madrid (seu: el Circ Price) en la ja clàssic trobada entre emprenedors i professionals de la Xarxa. Un esdeveniment, patrocinat per la Xarxa Innova, en el que participaran Google, Facebook, Amazon i Microsoft.

Segueix la notícia...


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)

Wikipedia intentarà convertir-se en el primer Patrimoni de la Humanitat digital

L'enciclopèdia en línia Wikipedia vol que el seu servei sigui reconegut per la UNESCO com el primer Patrimoni de la Humanitat digital. Per això demana la col.laboració de tots els internautes per votar per la seva candidatura. Wikipedia ha habilitat una pàgina per recollir firmes en línia de tota aquella persona que vulgui col.laborar.

Segueix la notícia...


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)

Dijous 19

L'ebook "Tarragona al món" recull curiositats sobre el nom de la ciutat arreu del món

Sabíeu que a la ciutat nord-americana de Murrieta, a l'estat de Califòrnia, hi ha un carrer que es diu Tarragona Drive? O que a Xile hi ha una cadena de restauració especialitzada en pollastres que es diu Tarragona?

Amb motiu del Dia Internacional d’Internet, l’Ajuntament de Tarragona publica el llibre electrònic 'Tarragona al món', un recull d'anècdotes i curiositats sobre la presència del nom de Tarragona en d'altres països o manifestacions culturals. Es tracta d'un llibre col·laboratiu, elaborat amb les aportacions de la ciutadania, majoritàriament a través d'un grup del Facebook.

Segueix la notícia...


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)