TarracoWiki:Actualitat/2011/juny

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

maig del 2011   |  juliol del 2011   · Hora: 10:48  | Data: 18/agost

juny/2011

Dimecres 29

Softcatalà presenta la traducció al català del navegador Firefox 5

«Softcatalà», conjuntament amb la «Comunitat de Mozilla», presenta la traducció al català de la nova versió 5 del ben conegut navegador Firefox. Aquesta nova versió, pocs mesos després de la versió 4, és la primera versió estable després de la nova política d'alliberament d'aplicacions de Mozilla.

Pel que fa a les novetats del Firefox 5, més a nivell d'inclusió de noves tecnologies i per a desenvolupadors web, que no a nivell d'interfície d'usuari, es destaquen:

  • Animacions CSS.
  • Un major rendiment d'aplicacions web que fan ús intensiu del JavaScript.
  • Millores en la implementació de l'HTML5 i altres formats relacionats.
  • Més detalls a http://www.mozilla.cat.

Segueix la notícia...


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)

Dijous 9

TINET convoca el V Premi de Projectes a Internet

La Xarxa Ciutadana de les Comarques de Tarragona ha convocat la cinquena edició del Premi TINET de projectes a Internet. El premi, que compta amb una dotació econòmica de 3.000 euros, té per objectiu reconèixer projectes innovadors orientats a potenciar l’ús de TINET i d’Internet, en general, entre els ciutadans de les comarques de Tarragona. L’execució dels projectes guanyadors va a càrrec de l’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació, OASI, de la Diputació de Tarragona. El termini màxim per presentar les sol·licituds i la documentació corresponent finalitza el dia 15 de setembre de 2011.

Segueix la notícia...


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)

CiberÀgora 2011: Ciberterrorisme i llibertat de la informació

Enguany està dedicada al ciberterrorisme i a la llibertat de la informació.Tractarem temes relacionats amb els hackers, els atacs a la xarxa, l'escàndol de Wikileaks o la delinqüència 2.0 i com ens en podem protegir per presentar i debatre propostes d'aplicacions de les TIC a la protecció de la seguretat dels ciutadans.

Segueix la notícia...


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)