TarracoWiki:Actualitat/2010/setembre

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

agost del 2010   |  octubre del 2010   · Hora: 10:38  | Data: 18/agost

Contingut

setembre/2010

Dimecres 29

La comunitat OpenOffice.org anuncia la Document Foundation

La comunitat de voluntaris que desenvolupen i promouen l'OpenOffice.org, el programari lliure líder d'ofimàtica, anuncia un important canvi en l'estructura del projecte. Després d'un creixement de deu anys d'èxits amb Sun Microsystems com a fundador i patrocinador principal, el projecte posa en marxa una fundació independent anomenada "The Document Foundation", per tal de complir la promesa d'independència que està escrita a la carta fundacional.

Segueix la notícia...


Publicat per: Telecentres (disc. · contr.)

Dimarts 28

Wikipedia posa en marxa una eina que permet puntuar els articles

L'enciclopèdia Wikipedia ha llançat una nova eina en la qual els usuaris podran puntuar, d'un a cinc, diferents aspectes d'un article publicat en la seva web. Aquesta eina permetrà puntuar la qualitat de les fonts recorregudes, la seva neutralitat, si la informació és completa i la llegibilitat de la mateixa.

Segueix la notícia...


Publicat per: Telecentres (disc. · contr.)

Dijous 9

Experts en criptologia i seguretat informàtica es reuneixen a Tarragona

La Reunió Espanyola sobre Criptologia i Seguretat de la Informació (RECSI), el congrés científic espanyol de referència en l'àmbit de la seguretat en les tecnologies de la informació, celebra a Tarragona l'onzena edició des d'aquest dimarts. Amb prop de 150 inscrits i dos convidats d'ordre internacional aquest any es treballaran els avenços en els mètodes de xifratge o la seguretat en xarxes socials i cercadors. Ho ha explicat el president del comitè organitzador del congrés i catedràtic de la URV, Josep Domingo Ferrer. El congrés finalitzarà el aquest divendres, 10 de setembre.

Segueix la notícia...


Publicat per: Telecentres (disc. · contr.)