TarracoWiki:Actualitat/2010/octubre

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

setembre del 2010   |  novembre del 2010   · Hora: 10:53  | Data: 18/agost

Contingut

octubre/2010

Divendres 29

TINET canvia la web per posicionar Tarragona al món

Des d’aquest dilluns, 25 d’octubre de 2010, TINET ha fet un canvi en la seva web (www.tinet.cat) per afrontar amb consistència el repte que suposa la Internet Social i “posicionar Tarragona a Internet, Tarragona al món”. Així ho ha manifestat el president de l’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació de la Diputació de Tarragona, Alejandro Fernández, en la roda de premsa celebrada aquest matí a la Diputació, durant la qual, el mateix Fernández i el director d’OASI, Enric Brull, han exposat les novetats que presenta la web de TINET i han presentat una nova edició de la TINETjornada que se celebrarà aquest dissabte, 30 d’octubre.

Segueix la notícia...


Publicat per: Telecentres (disc. · contr.)


Dijous 28

Ja està disponible l'Ubuntu 10.10 en català

L'Ubuntu és un sistema operatiu gratuït, basat en el nucli Linux i desenvolupat per la comunitat. Talment adequat per a ordinadors portàtils, de sobretaula o servidors, inclou tot el programari necessari per al dia a dia amb l'ordinador, ja es tracti d'aplicacions de processament de textos, de correu electrònic, de navegació per Internet, d'eines de programació o de gestió de servidors. En aquesta ocasió, com en edicions anteriors, totes les aplicacions predeterminades de l'escriptori estan traduïdes al català, gràcies a l'esforç d'una àmplia comunitat en què hi participa Softcatalà.

Segueix la notícia...


Publicat per: Telecentres (disc. · contr.)

Dimecres 6

L'ajuntament de Tarragona mitjançant la Xarxa de Telecentres t'ofereix, a partir del 4 d'octubre:

  • Servei de connexió a Internet
  • Utilització d'eines ofimàtiques (processador de textos, fulls de càlcul, etc.)
  • Resolució de dubtes informàtics
  • Cursos per iniciar-se a la informàtica i a l'ofimàtica, aprendre a navegar per Internet i endinsar-se en el món de la imatge digital.

Els Telecentres són aules equipades amb ordinadors connectats a Internet, a disposició de tota la ciutadania. TOTS ELS SERVEIS SÓN GRATUÏTS.

Segueix la notícia...


Publicat per: Telecentres (disc. · contr.)