TarracoWiki:Actualitat/2010/maig

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

abril del 2010   |  juny del 2010   · Hora: 10:43  | Data: 18/agost

maig/2010

Divendres 21

Es presenta l'arxiu audiovisual de personatges significatius de les festes de Tarragona

Amb l’objectiu de preservar la memòria d’aquelles persones que més han estat vinculades a les festes de Tarragona i de facilitar també la divulgació del seu testimoniatge, s’ha iniciat un projecte per realitzar un seguit d’entrevistes enregistrades audiovisualment.

Podeu llegir la notícia completa a http://www.tarragona.cat/la-ciutat/noticies/es-presenta-larxiu-audiovisual-de-personatges-significatius-de-les-festes-de-tarragona


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)

«Hem d'ensenyar als estudiants a utilitzar Wikipedia»

Conscient que el coneixement avui arriba per múltiples mitjans, Jimmy Wales, co-fundador de Wikipedia, assegura que el professorat té la responsabilitat d'ensenyar als seus alumnes com utilitzar les eines wiki, de manera que siguin capaços d'explotar els seus continguts i fer-los encara més productius.

Podeu llegir la notícia completa a http://formacion-peru.universiablogs.net/tag/jimmy-wales/


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)

Dimecres 19

Convocat el XIV Premi de narrativa curta per Internet TINET (Any 2010)

Un any més es convoca una nova edició del Premi de narrativa breu per Internet TINET inclòs en el cartell de Premis Literaris Ciutat de Tarragona. Al premi hi poden optar totes aquelles narracions de tema lliure escrites en llengua catalana que siguin trameses per mitjà d’Internet.

El guanyador serà obsequiat amb 1.000 euros i la Musa de Tarragona. A més a més, l’obra guanyadora i una selecció de les millors narracions presentades es publicaran en un llibre editat per Cossetània i, també, a la TINETbiblioteca.

El termini de presentació d’originals s’acaba el dia 31 d’agost, a les 24h.

Podeu trobar la font original de la notícia a http://www.tinet.cat/portal/sheet-showdir.do?id=36374&shortcut=31


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)

Neix l'Associació Europea per a la defensa del domini públic

Ha nascut coincidint amb les celebracios del Dia d'Internet, impulsada per músics, internautes, professionals i la indústria per promoure, per donar seguretat jurídica als béns culturals i continguts lliures de drets que conformen l'anomenat domini públic o "Procomuns". Pretén la creació d'un registre global, l'harmonització de normes i directives en la Unió Europea, i la creació d'eines per al seu lliure ús per administracions i ciutadans.

Podeu trobar el seu manifest a http://www.europeanpublicdomain.eu/index_cat.html


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)