TarracoWiki:Actualitat/2010/agost

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

juliol del 2010   |  setembre del 2010   · Hora: 10:37  | Data: 18/agost

agost/2010

Dilluns 23

Els tarragonins ja poden fer des de casa tràmits integrals i personalitzats amb l'Ajuntament

L’Ajuntament de Tarragona va posar en marxa el passat més de juliol la seva carpeta de serveis i tràmits. Amb aquesta nova eina la ciutadania ja pot realitzar fins a 11 tràmits des de casa a través del web municipal, com ara sol·licitar un volant d’empadronament o modificar les seves dades fiscals. A més, també disposa de fitxes informatives de 59 serveis municipals. La carpeta ciutadana posa a disposició de la ciutadania un espai online de fàcil accés i segur perquè pugui realitzar tràmits amb l’Ajuntament a qualsevol hora del dia. D’aquesta manera, s’estalvia temps i desplaçaments a les dependències municipals.

Segueix la notícia...


Publicat per: Telecentres (disc. · contr.)

Dilluns 2

Obertura dels Telecentres de Tarragona a l'estiu

Aquest estiu, els majors de 14 anys empadronats a la ciutat de Tarragona, podran connectar-se de forma gratuïta a Internet i utilitzar les eines ofimàtiques amb l'obertura dels Telecentres del 9 d'agost al 17 de setembre, de 9.30h a 14h.

Com ja sabeu, des de Telecentres, s'ha impulsat aquesta wiki, i en aquest nou horari podreu resoldre també qualsevol dels vostres dubtes relacionats.

Segueix la notícia...


Publicat per: Telecentres (disc. · contr.)