TarracoWiki:Actualitat/2010/abril

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

sense novetats |  maig del 2010   · Hora: 10:36  | Data: 18/agost

Contingut

Abril/2010

Divendres 30

Inauguració de la TarracoWiki

Inauguració i obertura de la TarracoWiki

Ahir al matí l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros va obrir la Tarracowiki acompanyat per la tinent d’alcalde de Comunicació, Participació i Societat de la Informació, Begoña Floria i el delegat d’Ensenyament a Tarragona, Vicent Villena. L’acte va comptar també amb la participació dels alumnes del centre educatiu.

L’alcalde ha destacat que amb la Tarracowiki: “Tarragona i la seva ciutadania entra en la història de les xarxes i amb aquesta wiki estem posant la ciutat a l’abast del món”. Ballesteros ha agraït als alumnes del centre educatiu la seva implicació en el projecte i els ha convidat a “seguir sent activistes de la Tarracowiki i aprofitar les oportunitats que els ofereix el món digital i les noves tecnologies de la comunicació”.

El projecte impulsat per la Xarxa de Telecentres ha comptat amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat des de finals de l’any passat. Des de llavors, 20 escoles de la ciutat i prop de 40 entitats estan treballant amb l’equip de Telecentres per a omplir de continguts la Tarracowiki.


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)
Concurs "Dia d'Internet"

Celebracions del Dia d'Internet per al 17 de maig

Des de la Tarracowiki, per celebrar el dia mundial Dia d'internet, la Xarxa de Telecentres de Tarragona ha preparat la II edició del Concurs de fotografia digital i ha introduït un nou concurs, la I Gimcana d'Internet de Tarragona, relacionada amb les TIC (Tecnologies de la informació i la comunicació).

Podeu participar consultant les bases als enllaços.

L'edició d'enguany del Concurs de fotografia digital proposa la novetat que, tots els participants, a més de la fotografia, adjuntin un breu comentari que aporti un coneixement sobre el saber popular de la nostra ciutat, relacionat amb el motiu de la fotografia. L’equip de la TarracoWiki serà l’encarregat d’incloure les fotografies participants a la TarracoWiki amb el seu comentari.

Totes aquestes fotografies es troban disponibles en Concurs de Fotografia Digital del dia d’Internet/2010.


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)

Dimecres 21

Propera obertura...

A finals del mes d'abril del 2010 està previst l'obertura definitiva al públic de la TarracoWiki. Fins al moment, han treballat en més de 100 articles inicials els col·legis del municipi i les entitats i associacions de Tarragona. S'espera així disposar ja de continguts d'entrada, oberts a l'edició i col·laboració de qualsevol usuari. Per tal de fer-lo, serà necessari registrar-se a la TarracoWiki (no cal cap dada personal obligatòria). D'aquesta manera qualsevol pot participar de forma col·laborativa, contactant amb la resta d'autors dels articles.

Estem començant i esperem, com succeïx a tots els inicis, polir ràpidament els petits detalls que encara falten. Salutacions.


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)

Divendres 16

Participa!

Finalment, el desenvolupament de la TarracoWiki ha finalitzat i s'espera la seva obertura al públic a finals d'aquest mes.


Publicat per: tarracoW (disc. · contr.)