Discussió:Portada

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Caldria establir un criteri sobre el tractament en les pàgines internes: es barreja la 2a persona del singular i la del plural. Ho he anat unificant, però mentre que en unes predominava el singular, en altres ho feia el plural, de manera que ho he deixat estar.


Fixeu-vos en aquest text de la portada: ¿Vols participar? Consulteu abans quines regles hem de tenir en compte a l'hora de crear un article. Recordeu que per crear i modificar articles és necessari inscriure's. Aquí trobareu les normes d'edició i sintaxi per editar el vostre article. Visita la pàgina d'ajuda per conèixer totes les recomanacions.

Quan decidiu alguna cosa, m'hi torno a posar.--Rvm 09:27, 28 maig 2010 (UTC)

No hem pogut revisar-ho tot, però s'ha d'utilitzar la 2a persona del plural. Com han col·laborat diferents persones en la creació de les pàgines internes hi ha una certa barreja, que caldria anar unificant.
tarracoW (disc. · contr.)

Caldria corregir alguna cosa d'aquest text inicial, que, justament pel fet que és de benvinguda, hauria de ser impecable. Jo no tinc l'opció de fer-ho. Si cal ho enganxo aquí.--Rvm 09:27, 28 maig 2010 (UTC)

De moment està restringida. Si vols, pots indicar els canvis aquí. Gràcies per les teves correccions. --TarracoW 16:28, 28 maig 2010 (UTC)

Indico un parell de correccions: Un projecte dedicat a crear de manera col·laborativa una gran enciclopèdia de Tarragona, global, lliure, completa, actualitzada i de confiança. [...] Voleu participar-hi?--Rvm 08:47, 3 juny 2010 (UTC)

Benvolguts i benvolgudes, Desitjo una àmplia col·laboració a Tarracowiki perquè es converteixi en el que vol ser, una enciclopèdia de Tarragona. Com a usuari, considero que la portada hauria de ser expressiva visualment; això vol dir mostrar una fotografia o un dibuix relatiu a Tarragona, que pot anar canviant (i el text explicatiu després). Enhorabona! --Pep 20:00, 22 juny 2010 (UTC)

Hola. Intentarem que així sigui. La portada (a banda de l'ajuda) no es pot editar lliurement. Però qualsevol proposta de canvi serà benvinguda en aquesta pàgina de discussió. Estem treballant en algunes millores que aviat estaran disponibles. Salutacions. --TarracoW 07:25, 29 juny 2010 (UTC)