AMT (Associació de Músics de Tarragona)

De TarracoWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Associació de Músics de Tarragona
AMT
Any fundació1999
Web oficialhttp://www.musicstgn.com

Contingut

Associació de Músics de Tarragona

L'aMt és una entitat sense ànim de lucre des de 1999 generant activitats envers la música. Des de l'any 2013 l'aMt és l'encarregada de gestionar el centre de creació i difusió musical "La Capsa de Música". Les seves tasques inclouen la producció d'esdeveniments musicals en directe (Festival Tabacalera, Dia de la Música, Programació Estable...), així com a programació de cursos i màsters de formació relacionats amb la música o la gestió de l'Oficina d'Atenció al Músic (OAM). El propi segell discogràfic de l'aMt ha permès editar els darrers anys els Cd's compilatoris "Un Munt d'Idees" per facilitar la creativitat i difusió de la música dels seus associats.

Objectius

L'aMt lluita per la dignificació i legalitat del músic i fa tasques d'informació de drets legals i assessorament. Darrere de totes les accions de l'aMt hi ha l'objectiu de normalitzar la música i donar oportunitats als joves creadors. Ajuda a la creació, difusió i preservació de l'artista associat.

Activitats realitzades

Les seves activitats anuals més importants són:

  • Gestió del Centre Musical "La Capsa de Música"
  • Gestió de l'Oficina d'Atenció al Músic (OAM)
  • Dia de la Música, juny.
  • Festival aMt, agost.
  • Programació estable (diferents concerts durant tot l'any).
  • Cursos de formació i masterclass, març-abril.
  • Gestió del Concurs Musical DO TGN

Altres informacions

Fer-se soci de l'aMt és molt fàcil: només cal visitar el seu web i donar-se d'alta a l'apartat Fes-te soci. A més, és una associació amb caràcter assembleari on tothom pot dir-hi la seva; per a això, els socis es reuneixen cada dimecres a la Sala Capsa de Música (Espai Tabacalera) - Av. Vidal i Barraquer, S/N M1 Planta Zero (Pl. 0)-.

Referències i fonts

Enllaços externs

Autors i contribuents - AMT (Usuari), Rvm (Expert), Telecentres (Expert), Telecentres1 (Usuari)